måndag 16 mars 2009

Ullhuvud och kronhjortar

Barn i förskola = förkylningar. Förra veckan var minsten och jag något förkylda och det känndes som om all ull i huset var inuti mitt huvud! Och det fins en hel del ull i det här hemmet numera.

Nu har 8-åringen sår hals och stannar hemma, fast egentligen njuter hon av lite lugn tid också, tror jag. Skönt att ligga på sängen med Harry Potter 5. Och titta vilka fina tofflor! De fick hon av en av mina kompisar efter sommarlovet, när hon kom hem från Kurdistan!

Tänk om jag kunne virka så där. Mitt minne av virkning härstammar från fyran, då vi skulle virka tofflor, och en blev storlek 37 och en ca. 29. Ingen höjdare precis.... Alla har sina nischer i livet och det är så bra, att inte alla är lika. Hur tråkigt hade inte det varit? Men lite skulle jag nog kunna virka ändå....

På skofronten är annars mina vinterstövlar tillbaka.Någon hade tagit fel stövlar på dansstudion, hur det nu kan gå till (mina var ganska slitna). Så nu behöver jag inte, eller kan inte frossa i att, köpa nya. Men snart är det vår!

Konståkningsavslutning till helgen. Behövs kostymer. Nu skall här fixas en kronhjort. Kronhjort. brun, gevir. Gevir på hjälm? Hjälp, varför lät jag inte barnet börja med schack eller simning???? Jaha, det är bara att bita ihop. Om jag inte hör av mig på ett tag har jag fastnat i symaskinen....

1 kommentar:

The Willow Fairy sa...

Det där med ull i huvudet kan jag sympatisera med, eller är det fetvadd....

Jag har i alla fall den perfekta sjuksystern, kissen min ligger så väldigt gärna på bröstet, hon är som ett plåster när man är hemma.

Ta det lugnt i symaskinen nu. jag läste lite av dina tidigare inlägg, det där med de frösvunna stövlarna och blev lite orolig när det gällde matens hastighet och när jag nu läste om dina kostymfixar planer och att det var bråttom blev jag väldigt orolig. Hoppas det går bra och att vi får se reultatet.