tisdag 31 mars 2009

Jepp, det är vår!

Och när man är precis 6 år, är det underbart med vår och sand och vatten!! Mamman vet inte helt om hon skall skratta eller... ja, ni ser stövlarna - de fins under där någonstans! Overallen skall vi inte ens prata om. :-)

Själv fick jag mer gladkänsle av att hämta ut paket på posten i dag, jag fick senaste omgången av Spinspirations månadsfiber (jag säger inte vad om några inte har fått sina), samt lite annat smått och gott, ull och en extra Spindolynslända till mig, en annan slända till en mindre spinnerska.

Jag ingick ett vad om att min 8-åring inte kunde bli klar med Harry Potter-serien innan påsk. Jag förlorade. Premien var en egen slända, hon skall få den i helgen, med lite ull. Helt till höger Tradera-köp, tunt engelsk ullgarn. Jag borde inte, men jag har blivit beroende av ull och garn igen...

3 kommentarer:

fale artut sa...

En del beroendeframkallande saker är ju väldigt livsbejakande och skapar varma plagg och ett levande hem! Som ull och garn. Jag spinner, mannen jagar ulltottar! Fin arbetsfördelning, ingen arbetslöshet. Lönen är underbar i form av välmående, jag vet inte om mannen håller med.....

The Willow Fairy sa...

Håller med, finns betydligt sämre beroenden. Och du verkar ha smittat av dig.

Tina sa...

Vilken fantastisk vinst i ett vad - en egen slända! Jag förstår att hon läste ut boken, med en vecka till godo. Hoppas vi får se hennes garn här också snart :)Hej heja!