måndag 30 mars 2009

Jag har ju glömt!

Jag hade ju hjälp till kostymfixingen, katt Sebastian var väldigt intresserad av symaskinen när den kom fram! Måttbandet, som har tillhört min mormor, behövde han genast peta på och undersöka (enligt ett av barnen uttalas namnet på bandet PEFAFF....). Sebastian fick dock skickas iväg när han ville vara med när nålen gick upp och ner!

Min make hjälpte också med att sätta fast horn och tyg på hjälmer, han och silvertejpen är ett oslagbart team. Fast han vill nog inte vara med på kort här....

Har inte fått stickat så mycket den här veckan, mest praktiska och lite tråkiga saker till en rekonvalecent. Det snurrar med idéer i mitt huvud, men jag hinner inte med allt, och inte har jag riktiga stickor eller garn. Och nu blev jag ju av med en timme i går också. I dag var det segt att gå upp!

Läste om Madicken och hoppas hon blir bra. Går och klappar våran katt och skicker klappen mentalt till henne.

2 kommentarer:

fale artut sa...

Inte undra på att det blev ett bra resultat, han ser ruskigt ambitiös ut, katten!

The Willow Fairy sa...

Det är klart missen är intresserad, det händer ju nåt och det rör på sig. Ibland är de för nyfikna för sitt eget bästa.

Madicken mår bättre nu, hon fick njursvikt i fredags och det var ett par jobbiga dagar. Hon är klart bättre nu, men sedan vet man ju inte hur länge det varar, hon är ju trots allt 17 år. Jag klappar om hene lite xtra från dig.