onsdag 15 juli 2009

Vinst med lyxproblem!

Jag har vunnit garn och mönster till en sjal! Jag har tittat på en blogg länge, nämligen Confessions of a Yarn Addict (samma som gjorde sjalen Maja, som jag bland annat såg uppstickat i självspunnit garn hos Willow Fairy), och för ett tag tillbaka utlyste hon en tävling om namn på en sjal. I samma inlägget fanns kort från en tur till Golitha Falls i Cornwall, och jag tyckte det gav associationer, så jag skrev in ett förslag. Och det blev Golitha Falls Shawl! Så nu måste jag välja garn, antingen måste det bli detta eller detta eller detta, men vilket? Hjälp!

Golitha Falls Shawl, bild lånat från YarnAddict.

Vilka svåra val man har, jag har lyst att köpa mera garn därifrån. Jag har ju inget garn redan. Eller annat att göra....

4 kommentarer:

Garntrollet sa...

Åh, grattis! :-)

Jag skulle ha valt Ice Blue-garnet. Jättefint sjalmönster. Ska bli spännande att se färdig. Peter brukar tycka "så där" om saker jag gillar:-) Tur att han inte ska bära armbandet. Ha det gott.

The Willow Fairy sa...

Svårt val. Jag älskar ju kombinationen ull-silke, men jag tyckte bäst om färgen på bambino lace - har ju en viss svaghet för melerade garn. Bambino lace innehåller ju 20% bambu och det ger nästan samma effekt som silke, så jag hade nog valt det. Men Hint of Mint är också fin, så det är väl fråga om du vill ha en grön eller en blå sjal. Vet inte om detta hjälpte, jag är ju en velepotta av stora mått själv...

Elisabeth sa...

Det var svårt... Landade på Bambino Lace, eftersom det var lite längre per 100g, så får jag heller återkomma till de andra.

fale artut sa...

Så roligt med en vinst, fint garn!
Må så gott!