fredag 23 oktober 2009

Vinst och lite annat

Veckan försvann! Igen. Om någon hittar den är jag tacksam, jag hade mycket jag hade tänkt fylla den med. Och i dag morse när jag skulle skriva mitt inlägg var Blogger ur funktion. Hmpf. Men nu, då.
Jag måste visa en fin vinst jag fick, från AnJa. Magneter, halsband och kort. Med Kokopelli, som jag alltid har tycket är en fascinerande mytisk figur. Tack, tack, tack! Det är ett tag sedan vinsten kom, men först nu hinner jag lägga ut det. Det var så fint, alltihopa! Det tyckte i och för sig katten också, han tog likagott tag i duken och drog ner alla sakerna. Vi var nära till att testa ut recept på kattragu där.


Sedan fick jag brev i dag, med Traderakap: 700 g handfärgat merino (visat på uruselt foto - det är svårt att fota i ljuset nu). Mumsigt! Och i fina färger. Jag behöver färger , det har blivit så mörkt och höstigt. Alla klär sig mörkt. Kastanjerna som blommade så vackert i våras, släpper nu löv och annat - och det skall jag ha sagt att det är något helt annat att få en taggig kastanjhams i huvudet än blomblader.... :-)

Jag har spunnit klart solnedgången, skall fotografera den snart. AnJa undrade på vad det skulle bli, jag funderar på en dropstitch-scarf, men är inte säker. Just nu har jag åska på sländan. Det var mycket passande då 6-åringens fröken ringde från skolan i dag och berättade att "någon" hade haft särdeles selektiv hörsel i skolan, duschat med kläderna på efter gympan, sprungit i väg, inte suttit still vid matbordet etc. Det blev lite åskväderssamtal med mamma och fröken. Inte lätt att vara 6 år och anpassa sig skolan när man hälst bara vill leka....

Ha en fin och mysig höstfredagskväll!!!

4 kommentarer:

fale artut sa...

JA, visst vill vi ha FÄRG! Och fibrer! Och GARN! Härliga fibrer! Ha en SKÖN färgrik HEKG!

The Willow Fairy sa...

Oj vilken härlig hög med fibrer. Min vecka verkar ha gjort sällskap med din, men så är det för det mesta tycker jag.

AnJa sa...

Min vecka rymde åxå. Hm, kanske är den globala uppvärmningen som spökar.. ;-) Kul att du gillade sakerna. Vilket fynd du gjort på Tradera! Måste nog börja hänga där lite igen.

Tina sa...

Wow - finns det sådana fibrer på tradera! Vilka härliga färger, nu har du att göra ett tag :)
Ska genast bege mig till tradera och försöka fynda jag med!