lördag 9 maj 2009

Kungsfiskare och betessläpp

Nu - äntligen - är min "kungsfiskare" klar! Spunnet på Spindolyn-sländan och Navaho-tvunnet på Greensleeves' "Tom Foolery". 247m. Inte helt jämnt, men hej, jag har inte hållit på ett år än. Stolt är vad jag är! (Hur skall man göra sig av med alla dessa vackra garner.....)


I dag skulle maken hjälpa en kompis med att fixa bildörr, så jag tog våra två och två av kompisens barn med på betessläpp. Inte gott att säga vem som sprang mest, barnen eller korna - svåra att fånga på bild var de i alla fall! Och bda kor och barn var glada hela tiden!


Just nu är en mycket god vän från Canada på väg in dörren för ett kort besök, det är 8 år sedan hela familjen träffte honom senast. Det blir otroligt trevligt, men inget besök i Stockholm för mig i morgon! Jag hoppas alla de som åker dit, har en fin dag och att jag får se fina kort på blogger senare. Vi planerer för picknick, håll tummarna för bra väder!

6 kommentarer:

fale artut sa...

Så vackert garnet blev! Och korna ser lyckliga yt!

The Willow Fairy sa...

Det handlar inte om att göra av med de vackra garnerna utan att hitta ett mönster som framhäver de vackra garnerna och sedan kunna använda detta plagg meed den underbara känslan som ligger i att själv ha gjort allt. Helt underbar känsla. Sedan kanske man kan ge bort också om det är till någon som vet vad det innebär och so uppskattar arbetet bakom.

Garnet ser riktigt proffsigt ut och du slänger dig redan med alla facktermer som om du hållit på i många år. Var ska detta sluta tro....

Familjen Klockljung sa...

Trevlig blogg. Vackra garner. Håller också på att lära mig spinna. Har en Spindolyn som jag köpte i höstas. hälsningar Pia en av familjen Klockljung.

Catarina sa...

Hej...vilket vackert garn!
Du undrade över min tovade väska...
Det är ett gratismönster från Ravelry...och man måste vara medlem för att komma åt det. Här är länken:

http://www.ravelry.com/patterns/library/a-petite-felted-bag-2-handles#

Elisabeth sa...

Tack så mycket allihopa!

Birthe P sa...

Isfugle-garnet er meget meget smukt. Du kan med rette være stolt af dit håndværk!