söndag 15 november 2009

Trendigt

"Alla" skall ha vaccin. Vi hakade på och jagade runt för att få vaccin. Huvudverk och ont i armen ett par dagar, men vad gjorde det, vi hade fått vår VACCIN. Gloria etc.

Sedan har väldigt många influensa. Så då fick vi med (det tar nemligen ca två veckor för vaccintet att fungera). Först maken och sedan sonen blev ganska sjuka, jag var lite hängig i veckan, och torsdagen kom dottern hem från skolan i tårar. Jag var väldigt förskräckt, men det visade sig att hyresvärden, som röjar träd och sly en masse för tiden, hade tagit favorittallen, "och då blir det mindre syra till oss mamma!!!". Det var bara att hämta termometeret, och jepp. Sjuk. Fredagen tog vi likså gott en tur till akuten eftersom lilla fröken klagade över att det gjorde ont när hon andades, så nu vet vi att vi har svininfluensa och är så trendy så. Fast jag hade nog helst sett att vi var trendiga alla på en gång... :-)

Hemma med barn betyder att jag har fixat klart ett spinnprojekt till som kommer här alldeles strax. På bilden under de två förra. På stickorna sitter muddar, fast inte så snabbt eller snyggt som dessa.

Gosande garn

Och jag har fått ett underbart, doftande paket i veckan. Mera om det senare också, när kameran funker som den skall igen.

Det är grått och dimmigt ute, det blir liksom inte helt ljust i dag. De sista löven på säljen skälver på trädet och då och då piskar regnet mot fönstren. Det är en dag att sitta inne och myse, läsa, handarbeta, dricka varm choklad och äta clementiner. Eller satsumas. Eller vad de heter just nu....

Ha en fin söndag!

4 kommentarer:

Garntrollet sa...

Vilka underbara garner! Ser mjuka och härliga ut!

Silke/camel var trevligt att spinna, det enda lite tråiga var att det flög camelull runt i hela rummet.

Hoppas att ni kryar på er snabbt.

The Willow Fairy sa...

Både vaccin och influensa - vissa ska då ha allt som erbjuds...

AnJa sa...

Usch, hoppas ni kryar på er snabbt. Verkar ju lite "overkill" att behöva drabbas av flunsan när man vaccinerat sig...

Annepålandet sa...

Å, det var vakkert garn!
Er nettopp ferdig med influensaen jeg også - men vet ikke hvilken type. Her i Norge er de ikke ferdig med å vaksinere risikogruppene enda, og vi andre må vente bak i køen til sikkert langt utpå nyåret. Man får ikke teste seg hvis man ikke er i risikogruppene pga kapasitetsproblemer. Har inntrykk av at det er mer hysteri her i Norge enn i Sverige. Men de roer seg vel etter hvert. Ha en fin og forhåpentligvis sykdomsfri uke!