fredag 25 mars 2011

Impulsköp och väldigt gamla patienter

I dag fick jag snabbåka till stan för att köpa knappar till ett tidigare projekt. Och då kunde jag ju i alla fall klappa lite på garn, om jag inte kan sticka så mycket än. Så det blev en liten, liten tur inom favoritaffären Yll o tyll. Och lite, lite inköp.....

Samtidigt är det inte så dumt att det inte är så långt till vissa andra affärer, eftersom det nu var nära till helg. Och när jag vandrade runt där inne, hittade jag en flaska jag bara MÅSTE ha!

Ni förstår väl att jag inte kunde motstå den här, även öm jag hade rött vin i tankarna? Stickad vin ser man ju inte varje dag. På informationsetiketten stod det det "torr, ...inslag av päron, grön banan och mandarin". Det fanns ingen info om relationen till handarbete. Kanske att man stickar snabbare efteråt - eller?

12411 Dunavár Pinot Grigio

Eftersom man måste tänka på andra och deras hobbies också, fick även den här följa med hem. "Inslag av björnbär, kaffe och choklad". Bör inte bli fel.

2194 Fox Creek Red Baron Shiraz

Nu kan ni ju fundera på vad min make gillar att plocka med på fritiden...
Han är annars ganska trött, efter att ha varit på sjukhuset med en olding i går. Det var skallen av en anknäbbsdinosaurie (Tanius) som fick åka till sjukhuset för röntgen, för att se hur hjärnan såg ut. Det blev et rejält show med massor av media (UNT, TV4, radio Uppland, Vetenskapsradion m.fl.), väldigt rolig men maken var ganska trött när han kom hem (de fick komma in efter ordinarie arbetstid för att inte uppta patienttidarna). Dinosaurien hade inte så många synpunkter på saken. Men på sjukhuset sade de att det var den äldsta patienten de någonsin haft! :-)

Ha en fin fredagseftermiddag!

Inga kommentarer: