söndag 23 maj 2010

Ajll bi bakk,

som Schwarzenegger sade. TACK för frågor om jag mår ok! Ja, det gör jag, det har bara varit väldigt mycket annat, med studier och springtävlingar och utvecklingssamtal för barn etc som har tagit all min tid. Och innibland lite matlagning och städning...

Senaste veckan har jag inte ens varit hemma, har varit på arkeologiskt fältkurs nära Torsåker och grävd på en 9000 år gammal boplats. Efter sådana här:


Det ser inte så mycket ut men är alltså redskap (de små bitarna) och kvartskärnor att göra redskaper av. Spännande men jag har varit hur trött som helst när jag kom in om kvällen, och inte har vi haft Internet även om jag ville titta in hos er. Nu blir det ut en vecka till (jag skall vara i väg kl.06.15 imorgon, huh), sedan skall jag riktigt rasa runt på blogger. Stickning och spinning? Ha, ha. De fingrarna som har grävd 5 dagar i sand bör inte vara näre mjukn ull innan de har tömt en stooooor flaska med handkräm....

Om en vecka alltså. Hoppas ni alla mår bra! Kram på er!

3 kommentarer:

Carola sa...

Skönt att höra att du mår bra. Jag har undrat så över tystnaden :) Det är ju en liten märklig värld vi lever i när man kan börja oroa sig över en mänska man aldrig har träffat :)

Vore jag du skulle jag ha stickabstinens vid det här laget :)

The Willow Fairy sa...

Oh utgrävning - så härligt. Jag gjorde en veckas fältkurs i Tanum för många år sedan, och vi hittade ungefär samma saker, fast i flinta då. Mitt största fynd den veckan var en nästan hel flintskrapa och någon annan hittade en perfekt miniatyryxa i skiffer med hål igenom och allt - kanske ett smycke.

Ha det så kul och boka in dig på manikyr efteråt ;-)

Elisabeth sa...

Tack igen! Carola - märklig värld, ja, men underbart också! Willow - Tanum dit har jag så lyst att åka och titta om jag är på den sidan av landet någon gång. Manikyr kommer definitivt behövas. Efter att jag har putsat händerna med sandpapper :-)