söndag 30 maj 2010

Morsdag

Jag är tillbaka från fältkurs, med många intryck och kort - jag skall försöka få in ett par kort senare. Jätteroligt var det att gräva! ....fast jag hittade många musklar jag inte visste jag hadde. Och några jag inte ville veta om :-) Nu skall jag i veckan titta in till andra bloggare och se vad som har skett i olika hörner av bloggvärlden.

Men i dag är det morsdag, och jag bara MÅSTE dela av mig med världens allra finaste gåva ever. Tyvärr Tina, Spinspiration hamnar på andra platsen - för se vad min älskade, 9-åriga dotter hade gjort till mig på slöjden:

Hon hade pratat med läraren, de tittade på internet och det blev en slända, med dekor i norska färger. NU fattar jag varför lilla fröken kom med tekniska frågor om vad jag gillade bäst, topp- eller bottentyngd! Och dekoren - den är ritsat i mitt hjärta också!


Trevlig söndagskväll!

söndag 23 maj 2010

Ajll bi bakk,

som Schwarzenegger sade. TACK för frågor om jag mår ok! Ja, det gör jag, det har bara varit väldigt mycket annat, med studier och springtävlingar och utvecklingssamtal för barn etc som har tagit all min tid. Och innibland lite matlagning och städning...

Senaste veckan har jag inte ens varit hemma, har varit på arkeologiskt fältkurs nära Torsåker och grävd på en 9000 år gammal boplats. Efter sådana här:


Det ser inte så mycket ut men är alltså redskap (de små bitarna) och kvartskärnor att göra redskaper av. Spännande men jag har varit hur trött som helst när jag kom in om kvällen, och inte har vi haft Internet även om jag ville titta in hos er. Nu blir det ut en vecka till (jag skall vara i väg kl.06.15 imorgon, huh), sedan skall jag riktigt rasa runt på blogger. Stickning och spinning? Ha, ha. De fingrarna som har grävd 5 dagar i sand bör inte vara näre mjukn ull innan de har tömt en stooooor flaska med handkräm....

Om en vecka alltså. Hoppas ni alla mår bra! Kram på er!